četvrtak, 8. prosinca 2016.

Kako želje pretvoriti u stvarnost?

Kako želje pretvoriti u stvarnost?

Ponekad se nađemo u situaciji kada nam se čini da nam se želje nikada neće ostvariti. Gomilamo hrpu stvari koje želimo, a uz to i frustracije jer ne znamo kako te iste želje pretvoriti u stvarnost. Podijelit ćemo s vama nekoliko savjeta kako možete početi s provođenjem želja u stvarnost.

Napravite popis želja

Ovo možda zvuči osnovno i prejednostavno. No, ponekad se zapetljamo u svojim željama do mjere da ni sami više ne znamo što točno želimo. Najjednostavnije je da u tim trenutcima svoje želje zapišete. Ako je to želja da nađete ljubav, napišite što točno tražite. Ako želite novu haljinu, napravite popis kako ta haljina treba izgledati. Tako napravite za svaku pojedinu želju. Iznenadili biste se koliko je teško reći što konkretno želite. Neka popis bude što temeljitiji.

želje

Odredite načine kako dobiti što želite

Nakon što ste napravili popis želja i točno odlučili što želite, trebate razraditi način na koji se određenih stvari možete domoći. Novu haljinu kupit ćete na rasprodaji i treba vam novac. Ovo je dobar početak. Osobu s karakteristikama koje ste naveli možete susresti na raznim mjestima. To će ovisiti o interesu te osobe, ali i vašim osobnima. Za sve postoji način. Zapišite čak i one koji vam se čine smiješni. To će vam dodatno uliti nadu da se vaše želje zaista mogu ostvariti. Život je magičan. Nikada ne znate kada vam se mogu otvoriti vrata za ostvarenje nekih od želja.

Napravite konkretne korake kako bi ostvarili želje

Ponekad plan može zvučati super, ali onda shvatite da nije izvediv u potpunosti. Zato je one najizglednije planove najbolje rascjepkati na korake. Odlučili ste da vam za haljinu treba novac. Zaposlite se honorarno ili prodajte staru haljinu. Ako želite kraj sebe osobu koja voli glazbu, otiđite na koncert. Možda želite nekoga tko dijeli vašu ljubav prema životinjama. Izvedite svog ljubimca na igru. Najbitnije je da realno pristupite planovima i krenete od onoga koji je najviše u vašoj mogućnosti. Ipak, nemojte u potpunosti odbaciti druge planove. Ponekad se previše fokusiramo na plan koji smo smislili u glavi da druge gotovo i ne priznajemo.

želje

Brojni stručnjaci savjetuju da svoje želje vizualizirate. Odvojite vremena kada ste sami. Stavite se u tu situaciju. Zamislite tkaninu nove haljine ili trenutak kada upoznate pravu osobu. Dopustite si maštati. Vizualizacija pali. Neki objašnjavaju da ćete nakon što vizualizirate cilj imati veću motivaciju. Drugi to, pak, objašnjavaju zakonima svemira. Ako mislite o nečemu, to vam se i vrati. Kako god, nije na odmet pokušati.

Nemojte se zatvoriti na putu do ostvarenja svojih želja. Ponekad je želja možda samo način da upoznamo nešto što nam je zaista potrebno. Na primjer, strašno želite neke cipele i u potrazi za njima pronađete ljubav svog života kako kopa po kutijama sa sniženjem. Opustite se i razmišljajte kako idete prema tom cilju.

0 komentari:

Objavi komentar