utorak, 6. prosinca 2016.

Izgledajte mlađe bez zahvata i skupih preparata

Izgledajte mlađe bez zahvata i skupih preparata


Često možete naići na članke u kojima se govori o tome kako izgledati mlađe. Otvorite članak i shvatite da vam navedeni savjeti nisu privlačni, a naposljetku – ni pristupačni. Uglavnom se temelje na preparatima koji da bi djelovali prvo trebaju opeglati vaš novčanik, pa tek onda bore. Mlađe možete izgledati i pomoću nekoliko jednostavnih i neinvazivnih postupaka. Najbolje je što ih možete primijenit već danas.

Mlađe je slađe

Kako bi pridonijeli mlađem izgledu svoje kože potrebno je kožu dobro hidratizirati. Pijte dovoljno tekućine. Poželjno je da to bude voda koja je ipak najzdravija za naš organizam. Jednom tjedno probajte i ovu slatku masku koja će vašu kožu omekšati, nahraniti ali i izblijediti mrlje od sunca. U posudicu pomiješajte žličicu do dvije meda, nekoliko kapi limuna i malo cimeta. Maska treba biti gusta. U početku možete osjetiti peckanje, ali izdržite. Med će nahraniti vašu kožu i vratiti joj vlažnost. Cimet je bogat antioksidansima, a limun će izbijeliti mrljice. Nikad ne zaboravite na jutarnju i večernju hidrataciju kože.

Hranite se šareno

Napravite raspored obroka, ali i hrane za sutrašnji jelovnik. Kako bi usporili starenje konzumirajte hranu bogatu antioksidansima. Pravilo neka vam bude broj 3: šareno, sezonsko i prirodno. Ovim ne možete pogriješiti.

izgledajte mlađe

Promijenite frizuru

Frizura koja vam najbolje ovisi o tipu vaše kose. Povjerite se u ruke frizeru kojem vjerujete. Zamolite je/ga da vam preporuči neku frizuru s obzirom na vaš oblik lica i strukturu kose. Postoje brojni programi na internetu gdje možete isprobavati razne frizure i tako odrediti što vam se sviđa. Promijenite boju kose. Ako imate sijede, prekrijte ih.
BOJA KOSE – Kod boje za kosu postoji nekoliko pravila:
Crvena kosa – birajte umjerenije crvene, nikako ne žarko crvenu.
Brinete – birajte čokoladne nijanse. Izbjegavajte crnu i tamno smeđu boju kose.
Plava – birajte medeno plavu. Izbjegavajte platinasto plavu. Zlatne i roze nijanse plave izvrsne su za skidanje godina s lica.
Pramenove koji uokviruju vaše lice malo posvijetlite. Nekoliko nijansi. To će vam dati mekši i mlađi izgled.

Spavajte

Spavajte 6 – 8 sati noću. Naša koža i organizam najaktivnije se obnavljaju noću. Zato je dobar i redoviti san jako važan.

izgledajte mlađe

Koristite zaštitni faktor i izbjegavajte jako sunce

Zaštitni faktor spriječit će stvaranje mrlja po koži i pritom vas zaštiti od opasnih ultraljubičastih zraka. I one pridonose nastajanju bora. Azijatkinje čuvaju svoju kožu od sunca i uvijek izgledaju mlađe. Razlog su upravo UV zrake. Sjetite se svojih baka i njihovog lica. Uvedite ovaj korak u rutinu i nećete požaliti.

Bavite se tjelovježbom

Ne morate trčati maratone ili ići u teretanu. Dovoljno je svaki dan odvojiti pola sata za šetnju prirodom. Tjelovježbom se otpuštaju hormoni zbog kojih ste sretniji i vaša koža blista.

izgledajte mlađe

Pripazite na odjeću

Izbjegavajte sve crno – kada se želite obući u crno, kombinaciju podignite ponekim žarkim dodatkom poput šala ili ogrlice. S godinama koža gubi pigment i blijedi, pa će crna odjeća naglasiti bore i sva tamnija područja na koži
Izbjegavajte preveliku odjeću – s godinama skloni smo nakupljanju viška kilograma. Ovo nije razlog da se uvučete u dva broja veću odjeću. Ona će pokriti vaše nedostatke, ali napraviti još jedno – izgledat ćete još krupnije. Radije birajte strukirane komade odjeće i one koji će istaknuti vašu figuru.
Što više godina, duža suknja – velika greška. Godine nisu razlog za skrivanje nogu. Dapače, suknje su jako ženstveni komadi koje svakako trebate nositi. Najprimjerenije su one dužine oko koljena. Proučite svoja koljena. Koji je dio najmršaviji i najljepši? Sredina koljena, tik ispod ili poviše čašice koljena? Do tu treba sezati vaša suknja, kažu poznati stilisti.
Grudnjak prave veličine – kada su cure na mjestu, sve bolje stoji, izgledate mršavije i elegantnije.
Kupite steznik – Mislite da je Kim Kardashian onu figuru postigla isključivo zahvaljujući majci prirodi? Odvojite za dobar steznik. Odmah ćete se osjećati ljepše i bolje. Osim toga, sada možete naći divne steznike u kojima ćete se osjećati seksi i bez odjeće.
Ispravne boje – birajte boje poput bijele, maslinaste, sive, kremaste i njihovih varijacija. One će vas otvoriti. Izgledat ćete mlađe i privlačnije.

izgledajte mlađe

Šminka

Kako bi izgledali mlađe, izbjegavajte šljokičasta sjenila koja će samo naglasiti podočnjake i sitne bore. Bijelo sjenilo nanosite u kut oka kako bi vam otvorilo pogled. Ne odričite se maskare. Kupite uvijač za trepavice. Izgledat ćete budnije i mlađe. Birajte breskvaste nijanse rumenila. Žarko roze i crvene mogu biti prenapadne. Usta neka budu u neutralnim nude nijansama. Kupite sjajilo kojim ćete stvoriti dojam većih usana. Izbjegavajte mat pudere. Zdrava i mladenačka koža blista. Kupite kvalitetnu podlogu kojom ćete to postići.

Bez obzira na godine, uvijek budite najbolja verzija sebe. Nikada nećete biti mlađi nego danas. Nemojte da vas godine muče. Samopouzdana žena koja drži do sebe najljepša je žena.

0 komentari:

Objavi komentar