subota, 19. studenoga 2016.

Osvojite je sitnicama

Osvojite je sitnicama


Teme osvajanja suprotnog spola često su namijenjene ženama. Ipak, i muškarci su nerijetko izgubljeni iako to nerado priznaju. Stoga, muškarci, osvojite je sitnicama!

1. Osvojite je humorom

Svatko ima smisao za humor. Pitanje je samo kako ga upotrebljavate. Žene nemaju uvijek isti smisao za humor kao i muškarci. Našalite se na općenite teme. Izbjegavajte podrugljive komentare, šalu na račun vjere ili politike dok ne budete sigurni kakvi su njeni stavovi. U suprotnom, mogli bi izazvati kontraefekt. Ako nije dobro prihvatila vašu šalu, ne forsirajte je više. U ovakvim trenutcima ne postoji pravilo treće sreće. Kada je upoznate, trudite se nasmijavati je što češće. Žene vole kada ih muškarci nasmijavaju. Ne propustite priliku za to. Znajte prihvatiti šalu. Najgori su mrgudi koji vole zbijati šale na tuđi, ali ne i na svoj račun.

2. Slušajte je

Kada priča, slušajte što govori i osvojite je. Idući put moći ćete spomenuti neku od stvari što vam je rekla. To će vam donijeti podosta bodova. Slušanje je znak da vam je zanimljiva i da brinete o onome što vam ona govori.

3. Budite samopouzdani

Nesamopouzdanje i samosažalijevanje je jako odbojno. Kod oba spola. Pokažite se u najboljem svjetlu. Ipak, budite oprezni. Tanka je granica između samopouzdanja i arogancije. Ne želite da pomisli kako ste mamin sin. Ponašajte kao da ste poželjni čak ako se tako i ne osjećate. To će vam odmah dati osjećaj samopouzdanja. Drukčije ćete se držati, ali i ponašati.

osvojite_je1

4. Nemojte da čeka – predugo

Žene vole potvrdu da su poželjne. Ipak, nemojte joj odmah pokazati koliko vam je bitna. Dajte joj kompliment kako lijepo izgleda ili koliko volite biti s njom. Pripazite da je to u granicama kako je ne bi otjerali. Pravilo nejavljanja tri dana nakon spoja ne pali. Dobiti ćete samo ženu koja misli da niste vrijedni njenog vremena, a ni truda. Ne želite spominjati ozbiljne planove odmah na početku. Žene su po tom pitanju kao i muškarci. Kada je pridobijete, nastavite je osvajati. Dajte joj verbalnu potvrdu koliko je posebna i važna. To ne mora biti svaki dan. Povremeno joj to recite. Niste manje muškarac pokažete li joj svoje osjećaje.

5. Dotjerajte se

Želite li da žena s kojom želite biti bude dotjerana i vodi brigu o sebi, to morate raditi i vi. Ma što žene rekle, uvijek će primijetiti da ste stavili parfem, obrijali se i obukli novu košulju. I to će cijeniti. Odvojite i vi pet minuta više kako biste postigli šarmerski spremio-sam-se-u-5-minuta izgled.

osvojite_je2

6. Šarm

Jeste li se ikada zapitali kako je ona prekrasna cura završila upravo s njim? On nije slika i prilika Brad Pitta, a ipak ju je nešto privuklo? To se zove šarm. Šarm je jedna od najbitnijih karakteristika koja privlači žene. Šarmantni ljudi zanimaju se za osobu s kojom pričaju, smješkaju se, ljubazni su i topli. Imaju poseban govor tijela poput kontakta očima. Povremeno je dodirnite dok pričate s njom. Lagano je taknite po ruci. To će biti dovoljno. Podijelite nešto i o sebi. Ispriča li vam neku neugodnu priču o sebi, podržite je nekim sličnim iskustvom ako ga imate.

7. Rješite se predrasuda

Osvojite je slobodnim umom. Predrasude žene ne vole. Posebno ne one o ženama. Sve ste vi iste, stalo vam je samo do novca i slično – strogo je zabranjeno. Jednom će vam ovaj komentar oprostiti. Drugi put ostavit ćete dojam kakav ne želite.

8. Ključno pitanje – tko će platiti račun?

Poznat vam je trenutak kada je piće pri kraju. Treba platiti račun. Nailazi vječna dilema: podijeliti popola ili platiti sve? Ako ste na piću prvi put, platite račun vi. Ne, to nije jer žene vole da ih se financira. Na ovaj način ostavljate utisak džentlmena. Odajete dojam da brinete o njoj. Ako se viđate neko vrijeme, pustite je da plati račun inzistira li na tome. Dat ćete joj priliku da sudjeluje i doprinese vašem zajedništvu.

Dok je pokušavate osvojiti, ne spominjite bivše ljubavi. Vjerujte, to nikoga ne zanima. Spominjanje ove teme samo će odati dojam da još niste preboljeli bivšu. Prilikom dijeljenja stvari o sebi ipak pripazite na kontekst. Izbjegnite samosažalijevanje. Preuzmite inicijativu i predložite izlazak. Žene takve stvari vole. Ogovaranje njenih prijateljica je veliki minus. I to ne jedan već 100. Složite se s njenim prijateljicama. Ženama su one poput ogledala.
Ako vas odbije, zapamtite da ima još žena koje bi bile sretne da vas imaju. Nemojte je terorizirati. Ako je rekla ne nekoliko puta, vjerojatno ima dobar razlog za to. Usvojite ovih nekoliko pravila i osvojite je zauvijek.


0 komentari:

Objavi komentar