srijeda, 30. studenoga 2016.

2 tajne savršenog look-a: rumenilo & ruž

2 tajne savršenog look-a: rumenilo & ruž


Dolaskom hladnijih dana, kada smo bronzere i shimere spremili do idućeg ljeta, prozračan i topao izgled saveznik je svake žene jer osvježava i pomlađuje bez obzira na to kako vam koža izgledala sivo i beživotno. Zato za svoju svakodnevnu makeover rutinu odaberite samo decentno rumenilo i zavodljivi ruž – komplimenti će zasigurno pljuštati na sve moguće strane.rumenilo_2

Rumenilo – razbija monotoniju i sivilo

Svi znamo kako nedostatak svjetla tijekom hladnijih mjeseci loše utječe ne samo na raspoloženje, već i na izgled kože. Ona postaje siva i isušena, što nas vizualno poprilično postaruje. Upravo zato rumenilo postaje naš najbolji saveznik, bilo da odaberete onaj u kamenu ili ako imate suhu kožu, savršeno će vam pristajati gel varijanta. Prije izlaska lagano ih nanesite na sredinu obraza i razmažite prema van. Svakako pazite da ne pretjerate kako ne biste izgledali poput klauna. Zapamtite, manje je više. Za rumenilo se svakako može reći da je jedan od ključnih komponenti make up-a. I sama sam na svojoj koži to osjetila. Naime, znalo mi se dogoditi kako ujutro zbog nedostatka vremena zaboravim nanijeti rumenilo, a kada bi mi se to dogodilo, uvijek sam dobivala pitanje jesam li bolesna.

rumenilo_2

Ruž licu daje eleganciju, zavodljivost i profinjenost

Neka jesen bude vrijeme kada ste se usudili eksperimentirati s bojom ruževa. Možda otkrijete neki novi alter ego u sebi. Uz hit ruževe ove sezone, u ljubičastoj i crvenoj boji, te zemljanim nijansama vaše će lice zablistati. Ove sezone su poseban hit mat ruževi, koji su za razliku od sjajnih varijanti na usnama postojaniji. Također, ako sebe nikako ne možete zamisliti da nosite upadljive nijanse poput crvene i ljubičaste, okrenite se zemljano neutralnim tonovima, koji su i naš favorit. Zemljane nijanse na usnama zaista izgledaju prekrasno.

 rumenilo1

0 komentari:

Objavi komentar