petak, 25. studenoga 2016.

Prirodno rješenje protiv bradavica

Prirodno rješenje protiv bradavica

Bradavice su česta pojava, nimalo ugodne, no ipak bezopasne. One su zapravo benigni tumori kože, izazvani od strane jednih od 35 različitih pripadnika porodice virusa, poznatih kao papillomavirusi. Dokazano je da osobe sa slabijim imunitetom imaju veće probleme s bradavicama, no priroda se tu pokazala učinkovitom, čak više od metoda koje liječnici preporučuju.

bradavicablond

Ljekovito bilje koje možete uzeti u obzir ukoliko imate probleme s bradavicama:

Breza

Kora breze se dugo vremena koristi u liječenju bradavica, zahvaljujući betulinu i betulinskoj kiselini koji djeluju protiv virusa. Također sadrži i salicilate koji su odobreni kao sastojak za borbu protiv bradavica.

Ricinus

Mnogi koriste samo ulje, no preporuka je da uzmete vrbovu koru koju potom natopite ricinusovim uljem i tako ostavite nekoliko dana. Možete dodati i nekoliko režnja češnjaka po uputama mnogih iskusnih travara.

Maslačak

Preporuka je tretirati bradavice mliječnim sokom maslačka. Pokušajte to činiti jednom dnevno tjedan dana.

Smokva

Na bradavice nanesite jednom dnevno tijekom 7 dana bijelo mlijeko koje se nalazi u plodu i grančicama. Ovo je drevni način liječenja, zašto ne pokušati?

smokvese

Ananas

Biljka bogata proteolitičkim enzimima. Uzmite četvrtasti komad kore ananasa i unutarnjom stranom poklopite bradavicu i pustite da stoji preko noći. Ujutro oblog skinete i uronite mjesto s bradavicom u vruću vodu. Kod težih slučajeva ponoviti postupak nekoliko puta.

ananasproblemi

Banana

Preporuka je da unutarnju bijelu stranu kore banane sastružete i tjedan dana tretirate bradavicu, četiri puta dnevno.

Bosiljak

Bogat antivirusnim spojevima, pokazao se efikasnim u borbi kod bradavica. Bradavice tretirate zgnječenim listovima bosiljka i prekrijte ih zavojem. Tijekom sedam dana jednom dnevno promijenite obloge.



       

                 

0 komentari:

Objavi komentar