Kora:
-1 šolja oljuštenih badema
-½ šolje sitnog kokosovog brašna
-1 šolja grožđica
-2 kašicice agavinog sirupa
-prstohvat soli
Priprema:
Sve sastojke izradite u multipraktiku tako da se počnu formirati u kuglu. Dobivenu smesu rasporedite na dno kalupa za torte koji ste prethodno lagano namazali kokosovim uljem.
Krema:
-1 šolja indijskih oraščića
-½ šolje makadamija oraščića(ili običnih oraha)
-2 kašike kokos pulpe
-2 kašike agave sirupa
-1 šolja urmi
-1 kašika soka od limete
-2 šolje šumskog voća
Priprema:
Sve sastojke dobro izradite u blenderu i smesu rasporedite na koru. Tortu stavite u zamrzivač na 2 sata i ukrasite bobicama po želji. Pre posluživanja ostavite tortu neko vreme na sobnoj temperaturi da se odmrzne.
srijeda, 26. listopada 2016.
Šumska torta
12:48
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar