nedjelja, 4. prosinca 2016.

Što žene odbija u muškaraca

Što žene odbija u muškaraca


Teme ljubavi i privlačnosti su neiscrpne i mi ih naprosto obožavamo. Iako se takve teme uglavnom pišu za žene, ni muškarci nisu imuni na njih. Garantirano ne postoji muškarac koji se bar jednom nije zainteresirao za takav članak i ženska zrnca mudrosti. E pa muškarci, evo nešto i za vas. Što je to što žene odbija u vašem ponašanju?

Egocentričnost

Egocentričnost u razgovoru, krevetu, dijeljenju stvari… Vjerovali ili ne, puno je situacija u kojima su muškarci sunce, a žene planet koji bi trebao bezuvjetno kružiti oko njih. Ovo je jedna od najgorih osobina. Samopouzdanje je sexy, egocentričnost nikako.

Komentiranje i osuđivanje

Istina, mi žene komentiramo i ogovaramo. No, činjenica je da nas većina to radi samo u društvu najboljih prijatelja i da su mete ogovaranja najčešće naše jače polovice (stoga dobro slušajte ove savjete). Nimalo nije privlačno kada cura kupi pizzu, a muškarac prokomentira njen odabir u negativno kontekstu. Isto tako, dečki, ne ogovarajte poput babe svaku osobu koja prođe. Curi s kojom ste to nimalo ne ulijeva povjerenje.

što žene odbija

Drukčije predstavljanje pred prijateljima

Kada ste sami s njom cijeli ste od leptirića i gumenih bombona. Kada se nađete s prijateljima, ona postaje nebitna. U ovakvim trenutcima vaša bolja polovica bi vas najradije izbrisala s lica zemlje. Žene odbija vaše djetinjasto ponašanje s vašim najdražim kompićima. Sve što ona treba je potvrdu da vam je jednako važna kad ste sami, kada ste s prijateljima ili obitelji. Jednostavno je – uključite.

Manjak truda

U početku ste se trudili kako bi pridobili njenu pažnju, šale su bile smiješne i razgovori duži. S vremenom se neke stvari, naravno, promijene. Pretjerivanje ipak nije dobro. Nemojte se previše uljuljati, postati presigurni, što rezultira manjkom brige i pažnje. Izgubi se početna zaluđenost, ali u tom trenutku dobili ste nešto puno vrjednije, bar ste to trebali steći. Nedostatkom ovoga lako je možete izgubiti. Potvrđeno od strane svake žene ikad.

što žene odbija

Žene odbija nehigijena

Nehigijena je apsolutni turn-off. Nema ništa gore nego kada uočite lijepog muškarca i kada mu se približite zapljusne vas kombinacija znoja, nošene odjeće i tko zna čega još. Vjerujete nam, miris znoja nije sexy, ma što vam rekli. Nema privlačnije stvari od muškarca koji drži do svoje higijene i neodoljivo miriše.

Slavni „seen”

Muškarci, koliko mrzite kada vam žena pročita poruku i jednostavno odluči ne odgovoriti? Nebitno koji razlog ima trenutno. Vjerojatno jako. Ista je stvar sa ženama. Radije nemojte pogledati poruku nego je otvoriti i jednostavno zaboraviti na nju.

što žene odbija

Pretjerana čistoća

Nehigijena je užas, ali ni pretjerivanje u čistoći nije toliko poželjno. Muškarac koji komentira prašinu u vašem stanu ili odjeću koja nije spremljena u ormar zvuči poput zločeste tetke, a ne muškarca kojeg želite zadržati.

Ovisnost

Ne mislimo na ovisnost o porocima. Već na ovisnost o svojim boljim polovicama. Žene vole vidjeti nježnu i ranjivu stranu svog muškarca. Volimo kada nas pitate za savjet, kada pokažete da smo vam potrebne. Ali ne kada ste u potpunosti ovisni o nama. Počevši od odlaska u kupnju do izlaska na kavu sa svojim prijateljima. Zadržite dio sebe, svojih rituala, mišljenje itd.

Kada se sve stavi na papir dio će vas promisliti nema šanse, mogli su napisati još 101 sitnicu. I zaista, ne biste pogriješili. Nismo ni spomenuli spuštanje daske na wc-u, neprihvaćanje šala na svoj račun i slično. U osnovi, postoji jednostavno pravilo. Postanite i sami oličenje onoga što očekujete od svoje partnerice.

0 komentari:

Objavi komentar