nedjelja, 4. prosinca 2016.

Modni atributi koje morate imati ove zime

Modni atributi koje morate imati ove zime


Spremate se za advent? Ovi modni atributi su must-have kako bi zadivili svih.
Vjerujemo da ćete u svom ormaru naći mjesto za njih.

1. Čizme iznad koljena

Ove sezone čizme iznad koljena doživjele su svoj vrhunac popularnosti. Kombinirajte ih na zavodljivu minicu ili traperice i istaknite svoju vitku figuru. Začinite ih visokim čarapama ili najlonskim čarapama sa zanimljivim uzorkom.
Ako ste niske građe, probajte više modela kako bi našli onaj pravi.

2. Pletiva

Pletiva ove zime obožavamo! Veliki puloveri idealni su za izležavanje u toplom dok su vanka niske temperature.

modni atributi

 3. Kape s pomponima

Imali lošu frizuru ili ne, kapa s pomponom je poželjan ukras ovog adventa. Ukrašena sjajnim kamenčićima dat će dojam „skupljeg” izgleda. Ako želite ublažiti takav stil i dodati pomalo uopće-se-nisam-potrudila dojam, izvrstan odabir bit će oversize kapa s vunenim pomponima.

4. Crveno

Modni atributi ove zime crvene su boje. Nema boje koja bolje simbolizira blagdane. Od ruža do cipela crveno morate imati u kada se spremate za Advent.

5. Krzno

Naglašavamo: umjetno. Krpice od krzna klasika su koja se vratila u modu. I najobičnija kombinacija može zasjati dodatkom krznene bundice koja pridonosi adventskom ugođaju.

6. Leopard uzorak

Leopard uzorak mnogima je omražen jer ga treba znati nositi. Ako ga ne iskombinirate pravilno, riskirate jeftin izgled, a to vam sigurno nije u interesu. Ako ste početnica u leopard uzorku, počnite s detaljima poput torbice ili šala. Bundice i majice leopard uzorka predivno izgledaju na traperice. U kombinaciji s čizmama iznad koljena pretvorit ćete se u pravu tigricu.

7. Plisirane suknje

Sigurno imate bar jednu negdje u svom ili maminom ormaru. Plisirane suknje bile su moderne u 90-ima. Božićni partiji su izvrsna prilika za ovaj modni hit. Kombinirajte je sa štiklama ili modernim tenisicama za ležerniji stil.

Barem jedan od ovih modnih atributa imate u svom ormaru. Ne zaboravite ih spakirati na svoju adventsku pustolovinu. Tko kaže da se i na minusima ne može imati stila? Dokažite upravo suprotno!

0 komentari:

Objavi komentar