subota, 3. prosinca 2016.

Izbijelite zube prirodnim putem!


Izbijelite zube prirodnim putem!

Izbijeljivanje zubi prirodnim putem

Jedan od najpopularnijih trendova današnjice je imati zdrave i biserno bijele zube. Kako bi dobili što ljepši osmijeh mnogi su spremni poduzeti baš sve. Izbjeljivanje zubi nije postupak pomoću kojeg ćete karijesom nagrižene zube ozdraviti, ali pomoći će vam da se osjećate bolje i ljepše. Komercijalni izbjeljivači koje možete kupiti u trgovinama sadrže kemikalije koje mogu uništiti vašu caklinu. U međuvremenu postali su veoma popularni prirodni proizvodi za izbjeljivanje zubi koji pomažu ukloniti mrlje i plak.

Stoga, evo nekoliko prirodnih načina izbjeljivanja zubi koje možete probati kod kuće.

Kada idući put budete jeli naranču, koru nemojte nikako bacati. Upotrijebite koru s unutarnje strane, s njom istrljajte zube i isperite vodom.

Limun je prirodni izbjeljivač i baš zbog toga mnogi koriste ovu metodu izbjeljivanja zubi. Limunov sok efikasno uklanja mrlje i izbjeljuje, ali koristite ga povremeno jer sadrži jake prirodne kiseline. Kao i obično, zube perite pastom, ali jednom tjedno napravite smjesu za izbjeljivanje od limunovog soka i sode bikarbone. Zube trljajte lagano i nježno, dobro isperite i nakon svega nekoliko tretmana bit će vam zamjetno bjelji. Poznat je i pripravak za izbjeljivanje pomoću limunovog soka i soli. Bez obzira na to koju metodu odaberete, zbog sredstava koji mogu biti nadražujući, pripazite da svaki put dobro isperete usnu šupljinu.

Voda je izvor života i najbolji čistač. U čašu vode dodajte pola žličice kamene soli i isperite, tako ćete zaštitit ćete zube od mrlja i naslaga.izbjeljivanje zubi

Očistite zube i pomoću jabučnog octa. Svako jutro u čašu vode dodajte malo jabučnog octa i grgljajte. Ovo je odlična prirodna vodica za ispiranje usta i usne šupljine.

Kadulja je izvrstan osvježivač daha i izbjeljivač zubi koju su koristili čak i američki domorodci.

Soda bikarbona je nadaleko poznat lijek kojeg svi imamo kod kuće, a poznata je kao prirodni izbjeljivač za zube. Mnoge zubne paste koje se danas nalaze na tržištu sadrže upravo sodu bikarbonu. Isprobajte kod kuće izbijeliti zube pomoću mješavine soli i sode bikarbone, rezultat će vam odmah biti vidljiv.

Ako se odlučite za neku od metoda izbjeljivanja, vidjet ćete da stvarno djeluju i uštedjet ćete novac koji biste inače potrošili na komercijalne i često štetne preparate za izbjeljivanje zubi.


0 komentari:

Objavi komentar