subota, 29. listopada 2016.

Ako ovo budete radile svakog jutra, muškarci će poludjeti za vama!

Slikovni rezultat za Ako ovo budete radile svakog jutra, muškarci će poludjeti za vama!

Jutarnji beauty rituali, dobro su poznati svakoj ženi i osim što su idealni za podizanje samopouzdanja, oni nam vjerovali ili ne mogu poboljšati ljubavni život, a evo i kako.script async="" src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">


Ako ste do sada mislile kako vaši jutarnji beauty rituali nimalo ne utiču na vaš ljubavni život, ipak niste u pravu.

Zapravo rezultat jednog nedavnog istraživanja, sprovedenog na dva američka univerziteta upravo to dokazuje.

Naime, istraživači su zamolili žene da se svako jutro pogledaju u ogledalo, stave parfem, zatim šminku, pojedu omiljeni slatkiš, a nakon svega toga da duboko udahnu.

To su morale da ponavljaju četiri dana za redom, kao i da zapisuju svoja opažanja.

Čak 71 posto njih prijavile su povećanu želju za romantikom, 69 da su više otvorene za traženje nove ljubavi, 77 posto je osjećalo da su više društvene, a 74 posto njih otkrilo je kako je tako bilo samopouzdanije i spremnije za flert.

Važno je napomenuti i kako je ova beauty navika uticala i na ponašanje ljudi, koji okružuju učesnice: njih čak 85 posto primjetilo je pozitivne promjene u tome kako se drugi ljudi ponašaju prema njima.

Čak 65 posto njih pohvalilo se kako su im njihovi partneri, češće nego ikad, davali komplimente, a 56 posto žena priznalo je da su primjetile da drugi sada više koketiraju s njima.

Drugim riječima, ovo jednostavno istraživanje dokazuje kako davanje pažnje sebi samoj, može u trenu podići samopouzdanje, koje je jedna od najatraktivnijih osobina na ženi, ako pitamo muškarce.script async="" src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">



0 komentari:

Objavi komentar